Het bedrijf

Bij Bolckmans NV hebben we steeds voor ondernemers gebouwd.
Wij weten dus uit ervaring dat naast de kwaliteit van onze geleverde werken, vooral respect voor budget en timing essentieel is voor U.
Onze bedrijfsstructuur is er speciaal op gericht om een gepast antwoord te geven op uw bouwbekommernissen.

Via een strikt gestuurd proces wordt het ontwerp volledig uitgewerkt door ons eigen team ingenieurs en architecten, dit op basis van uw wensen en in samenspraak met uw architect.
Ons engineeringteam is daarbij dagdagelijks bezig met hot-items zoals duurzaamheid (BREEAM), zero CO2, eco-efficiënty, life-cycle costing en alle aspecten die u in uw gebouw kan wensen.
Onze aangepaste contractformules, zoals ondermeer bouwteam, design & construct en turnkey formules, garanderen een scherpe prijsstelling gekoppeld aan een snelle en efficiënte samenwerking tussen alle partijen.
De realisatie van uw gebouw gebeurt door onze ervaren uitvoeringsteams, eens opgeleverd staat vervolgens ons eigen serviceteam voltijds ter uwer beschikking.
Onze financiële slagkracht en de steun van de ASVB-groep laten ons toe om onze engagementen ook effectief te waarborgen.

Onze aanpak wordt door ondernemers des te meer geapprecieerd omdat deze toelaat investeringen te doen zonder verrassingen en zonder overdadige input van uw schaarse managementtijd.
Ons bedrijf heeft alle competenties om als “single point of contact” voor een bouwheer op te treden.

Steeds meer klanten kiezen voor Bolckmans, eens u onze klant wordt, dan blijft u onze klant, daar bouwen wij op.

Vanuit onze no-nonsense visie met bovenstaande elementen hoog in het vaandel, vragen wij U niet langer uw tijd te investeren in het lezen van commerciële teksten maar verzoeken wij u onmiddellijk met onze medewerkers en bestaande klanten aan de tafel te gaan zitten.
Teksten zeggen weinig, de foto’s op onze website wellicht iets meer, maar vraag onze medewerker zeker om referentiebezoeken. Het bezoek aan een referentie in uw bedrijfstak met de onafhankelijke getuigenis van een klant, meer hopen wij niet nodig te hebben om u te overtuigen.

Dimitri Huygen