moswand met tekst Samen Sterker Groeien

Over Bolckmans

Bouwen met vertrouwen

Wat maakt Bolckmans anders dan een andere aannemer?” Het is een vraag die we regelmatig krijgen. En terecht, want waarom zouden klanten voor ons moeten kiezen?

Ja, Bolckmans is anders. En daar zijn we trots op. Bolckmans legt de lat hoger op veel manieren:

  • In onze relatie met klanten, waardoor we per jaar zo’n 70% terugkerende klanten zien.
  • In onze projectaanpak, die gericht is op helderheid en efficiëntie, of we nu één op één samenwerken, in een bouwteam of in een andere samenwerkingsvorm.
  • Door voortdurende innovatie, omdat we blijven zoeken naar het nieuwste en het beste in technologie en veiligheidsbeleid.
  • Door onze omgang met mensen, waardoor we opgeteld zo’n 2000 jaar ervaring in huis hebben. En al die ervaring staat ten dienste van ú.


In onze waarden voelt u waar we voor staan: trots, betrokken en kritisch. Trots zijn we – uiteraard – op al wat we voor u mogen realiseren. Onze betrokkenheid voelt u vanaf het eerste moment, en tot de laatste puntjes op de i staan. En omdat we kritisch blijven voor onszelf, wordt onze aanpak alleen maar beter. Alles om u kwaliteit te garanderen.

twee collega's kijken op plan
kraan Bolckmans

Meer dan 50 jaar Bolckmans

De begindagen

De fundamenten van Bolckmans nv werden gelegd in Wuustwezel in 1973. De bouwonderneming was oorspronkelijk gespecialiseerd in stallenbouw. Gaandeweg breidde deze expertise uit naar magazijnen voor KMO’s en dat leidde, in de jaren 80, naar de eerste grote opdrachten in de haven van Antwerpen. Bolckmans nv bleef groeien en werd marktleider in grote distributie- en opslaggebouwen. Inmiddels was het bedrijf wegens plaatsgebrek verhuisd naar industriepark De Kluis in Hoogstraten – ook nu nog ‘thuis’ voor Bolckmans nv.

 

ASVB

In 1995 werd Bolckmans nv verkocht aan de ASVB-groep, een holding van meer dan 23 zelfstandig opererende bouwbedrijven in Nederland, België en Duitsland. De inbreng van de nieuwe aandeelhouders hielp mee om de positie van Bolckmans nv te versterken als één van de grootste algemene aannemers van België die ook in het buitenland actief is.

 

Bolckmans vandaag

Sinds de oprichting is Bolckmans nv uitgegroeid tot een specialist in utiliteitsbouw en een moderne aannemer – niet zomaar een uitvoerder, maar een organisator van bouwprojecten in elk opzicht. Een groeiend team zet jaarlijks enkele tientallen succesvolle projecten neer. Het is met veel dank aan hen dat het Bolckmans nv voor de wind gaat

auto Bolckmans

50 jaar Bolckmans

Icoon van een kraan die een gebouw bouwd, met korte text over bolckmans
Icoon van een euro met ronddraaiende pijlen, met korte text over bolckmans
Icoon van een hand die een persoon draagd, met korte text over bolckmans
Icoon van een groep mensen, met korte text over bolckmans
Icoon van een kraan die een gebouw bouwd, met korte text over bolckmans
Icoon van een aktetas, met korte text over bolckmans
Icoon van geconnecteerde cirkels, met korte text over ASBV
Icoon van een euro met rond draaiende pijlen, met korte text over ASBV
Icoon van een groep mensen, met korte text over ASVB